HOME

nedeľa 28. februára 2016

Poď nomádiť na Bali!

Si jeden zo šťastlivcov a máš prácu, ktorú vykonávaš online (IT, grafik,data analytik a pod.)?
Tvoje práca si nepýta sedieť 10 hodín denne v korporátnom office?
Na druhej strane máš už dosť coworkingových centier v Prahe/Brne/Bratislave,...? 
Baristi v kaviarňach v tvojom širokom okolí Ťa už poznajú po mene? 
Tiež Ťa už nebaví počasie doma a tvoja pokožka prosí o trochu bronzu? 

To poznáme! 

Prstom po mape!

Bali, tropický ostrov uprostred Malých Súnd situovaný medzi Jávou a Lombokom. Tiež jeden z tisícov ostrovov, ktoré spadajú pod Indonéziu. Krajinu plnú takých prírodných javov, ktoré už máme možnosť sledovať maximálne v telke. 
Ostrov, kde je celý rok teplo teplučko a kde si na svoje prídu surfisti, jogíni, potápači, dobrodruhovia, ale aj kávičkári a milovníci dobrého jedla. 
Naše mestečko sa volá Canggu a villka s troma izbami, bazénom a záhradou stojí len pár minút motorkou od pláže. My traja obývame dve izby z troch a ta tretia teraz čaká na teba! V Canggu žije početná česká komunita, tak ak by Ti prišlo smutno za rodnou rečou možností socializovať sa je nekonečne veľa. 
Zaletíš si k nám najlacnejšie z Prahy/Budapešti s jedným prestupom v Európe a možno ešte jedným v Ázii. Časový posun máme +7 hodín oproti domovine no a čo sa víz týka, no stress! Do Indonézie je pre občanov ČR/SR možnosť turistických víz on arrival na pobyt do 30 dní zadarmo (60 dní s poplatkom 35 USD). Ideál, že?! :)

Kto sme

Kde bolo tam bolo za siedmimi horami a siedmimi dolami, tam kde sa v Tatrách lyžovalo a na náplavke pri Vltave sedelo pri pivku, stretli sme sa my traja. Mix Made in Czechoslovakia! Všetci traja makáme online z Bali, pričom chalani sú viac "do tých počítačov". Ich prácu sleduj na Keboola Asia. No a ja som fashion kreativec/vášnivý cestovateľ, ktorý už nejaký ten mesiac na Bali maká na projekte GadoGado.cz a do toho si píše zápisky z ciest po Ázii, práve tu. Na mojom travel blogu.

Koho hľadáme

1-2 kúsky digitálneho nomáda
hľadáme ideálne pár, ale ak si sám a zvládneš finančne pokryť poplatok za izbu a neumrieš kvôli tomu hladom, tak prečo nie

samostatného človeka/pár
hľadáme človeka/pár, ktorý vie žiť sám so sebou a funguje ako samostatná jednotka, v začiatkoch určite radi pomôžeme/poradíme kam za dobrým jedlom/pitím/vlnami na surf/jógou, ale opatrovateľku nikomu robiť nechceme

zvládol by si dobrodružne nomádiť a bývať u nás minimálne 2 týždne
hľadáme človeka/pár, ktorý by u nás býval minimálne 14 dní, čím dlhšie tým lepšie

medvedík čistotný (po česky akýsi mýval) byť nemusíš, ale musíš byť spôsobilý používať spoločnú kuchyňu/priestory s ďalšími ľuďmi
hľadáme človeka/pár, ktorý zvládne zdieľať obývačku, kuchyňu a spoločné priestory ako bazén, záhradu s nami, takže sa zvládneme navzájom rešpektovať v znení hesla "mi casa es tu casa"

máš certifikát od mamky, že pranie šiat za teba už dlhšie ako 3 mesiace nerobí 
hľadáme človeka, ktorý zvládne žiť s upratovaním pokojíčka 2x týždenne našou tetou upratovačkou, no zároveň si musí skočiť do práčovne s vlastným špinavým prádlom

ako part time job nerobíš DJa na Ibize a teda rešpektuješ nočný kľud 
hľadáme človeka, ktorý cez deň maká a po nociach spí (česť výnimkam, ak máme párty na ville všetci spoločne :))

Čo ponúkame

  • klimatizovanú izbu s pohodlnou king size posteľou
  • vlastnú kúpelňu s teplou vodou (v Ázii vzácnosť)
  • internet, vhodný na prácu z domova (v rámci ázijských možností je to rýchly šíp)
  • spoločná otvorená obyváčka  (fungujúca cez deň ako office, vďaka drevenému mohutnému stolu) a kuchyňa (plne vybavená všetkým čo potrebuješ na prežitie)
  • záhradu s bazénom 
  • skvelú spoločnosť a pomoc zorientovať sa najmä v začiatkoch 
  • NIE neponúkame žiadnu prácu, nomádiť znamená, že máte vlastnú prácu, ktorú si môžete dovoliť vykonávať online :)

Aké celebrity sme už hostili

Za tých pár mesiacov, čo tu bývame  sme stihli pohostiť veľa kamarátov a známych, počestných pocestných, ale aj zopár digitálnych nomádov akou bola napríklad Větrovka alebo social media ninja Dobroš. Momentálne u nás býva/nomádi párik zakladateľov Psaní Hravě, vďaka ktorým sa hádam už čoskoro naučíme písať ľavou zadnou všetkými desiatimi. 

V prípade, že si sa v tomto inzeráte našiel a je to presne tá zmena, ktorú teraz potrebuješ neváhaj a napíš mi na juliana.antozy@gmail.com ! Cenník ubytovania posielam na vyžiadanie emailom. 
Termín, v ktorom je naša izbička pre nomáda voľná je:

25.4.-7.6.2016


Ďakujem a pekný deň prajem!
Juli :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára